Це дуже смачно: рецепт оладок і зеленої цибулі

5 липня 2024, 10:26
Читать новость на русском

Зелена цибуля – не той інгредієнт, який сподіваєшся побачити в оладках. Однак варто спробувати лише раз, і повторювати цей експеримент захочеться знову і знову.

Ці оладки є цікавим експериментом, який вам точно слід втілити на своїй кухні. Рецепт дуж простий, а зелена цибуля робить страву особливо пікантною.

Читайте також Не укладайте огірки у банку таким чином: закрутка буде без смаку

Рецепт оладок із зеленою цибулею 

Час: 20 хвилин 

Порцій: 4

Інгредієнти: 

– 1 яйце;
– 250 мілілітрів кефіру;
– 125 грамів борошна;
– 150 грамів зеленої цибулі;
– 1/3 чайної ложки соди;
– 1 чайна ложка солі. 

Приготування: 

  1. Яйце, соду, сіль та кефір добре перемішуємо. 
  2. Поступово всипаємо борошно. Не перестаємо помішувати.
  3. Додаємо нарізану цибулю, перемішуємо та смажимо до золотистого кольору. 
  4. Подаємо теплими зі сметаною. 

Смачного!

Згодиться на всі випадки життя: як замаринувати квасолю.