Пиріг з корицею і ревенем виходить пухким і ніжним. Після випікання верх коржа варто змастити вершковим маслом та посипати цукром, тоді смаколик перетвориться на соковитий шматок задоволення.

Читайте Чим снідати влітку: 3 рецепти апетитних страв для гарного початку дня

Рецепт пирога з ревенем та корицею

  • Час: 1 година
  • Порцій: 6

Особливий смак / Фото moje wypieki

Приготування:

  • Помістіть масло та цукор у миску, збийте міксером до отримання легкої і пишної масляної маси.
  • Додайте яйце, ваніль і знову збивайте до однорідності.
  • Просійте пшеничне борошно, розпушувач і влийте молоко безпосередньо в масляну суміш.
  • Перемішуйте лопаткою, поки інгредієнти не з’єднаються.
  • Круглу форму діаметром 20 сантиметрів вистеліть папером для випічки. Вилийте в нього тісто і розрівняйте.
  • Покладіть нарізаний ревінь поверх коржа.
  • Випікайте пиріг при температурі 175 градусів, бажано без конвекції, приблизно 30 – 35 хвилин до сухої палички.
  • Вийміть пляцок з духовки і поки він ще гарячий змастіть верх розтопленим маслом та посипте 1 столовою ложкою цукру, змішаного з меленою корицею, і дайте охолонути.

Якщо захочете приготувати класичну випічку, відому з дитинства, спечіть Наполеон із заварним кремом.