Салат з молодої капусти, горошку та яєць – відмінна ідея для збалансованої вечері, або додатку до м'яса чи каші. Така страва може бути як закуска, так і як легкий прийом їжі.

Читайте також Як по-особливому приготувати котлети: рецепти, які сподобаються усій родині

Рецепт салату з молодої капусти та горошку

  • Час: 15 хвилин

Приготування:

  • Відварюємо курячі яйця у підсоленій киплячій воді до готовності (6 – 7 хвилин). Очищаємо від шкарлупи охолоджені яйця, промиваємо водою та нарізаємо шматочками.
  • Нарізаємо тонкими смужками молоду капусту, змішуємо з консервованим горошком. Додаємо шматочки огірка, яєць.
  • Заправляємо сметаною чи домашнім майонезом, додаємо нарізану зелень та спеції. Ретельно перемішуємо салат та подаємо до столу свіжим.

Смачного!