Влітку ми не тільки споживаємо більше овочів та фруктів, а й насолоджуємося ароматним та соковитим м'ясом з мангала. Аби не зіпсувати зірку святкування, радимо замаринувати його у мінералці.

Читайте також Сезон відпочинку на природі: як приготувати шашлик із курятини на будь-який смак

Так м'ясо буде неймовірно ніжним, соковитим та ароматним. Спробуйте і вам сподобається.

Рецепт шашлику на мінералці

  • Час: 5 годин

Приготування:

  • Для цього рецепту найкраще підійде свинячий ошийок. М’ясо нарізаємо порційними шматками, до нього додаємо перець та мелений коріандр. Спеції додадуть шашлику приємного аромату і смаку. М’ясо поки не солимо.
  • У глибокому посуді ретельно змішуємо м’ясо і цибулю, заливаємо мінеральною водою. Важливо взяти саме сильногазовану, бульбашки газу допоможуть пом’якшити м’ясо. Залишаємо маринуватися мінімум на 4 години.
  • Перед тим, як нанизувати м’ясо на шампурі, посоліть його.

Смачного!