Якщо заздалегідь добре замаринувати м’ясо, то на приготування шаурми у вас піде не більше 30 хвилин. Насолоджуйтеся смачною їжею разом рідними та насолоджуйтеся приємними сонячними днями.
Цікаво Задоволення від відпочинку буде максимальним: що приготувати та не забути взяти на природу
Рецепт шаурми з куркою
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Смачний перекус / Фото unsplash
Приготування:
- Промите куряче філе викладіть на обробну дошку та наріжте на шматочки. Оливкову олію змішайте зі спеціями, пресованим часником і лимонним соком.
- Залийте м’ясо приготованим маринадом і залишити мінімум на 6 годин, а ще краще – на ніч у холодильнику.
- Обсмажте м'ясо на електрогрилі або на сковорідці.
- Сир та овочі наріжте невеликими скибочками, цибулю – півкільцями.
- Для соусу з'єднайте йогурт з чорним перцем та сіллю.
- На готовий лист лаваша викладіть шарами сир, куряче філе, соус, овочі і знову соус.
- Згорніть лаваш і підсмажте з обох сторін на добре розігрітій пательні або грилі.
Листи лаваша можна приготувати самостійно, знадобиться лише кілька інгредієнтів.