Млинцевий торт зі смаком шоколадного пломбіру – ідеальне рішення, коли звичайні млинці вже набридли. Цей десерт виглядає справді яскраво, адже він схожий на велику троянду з безліччю пелюсток.
Читайте також Цікаві факти про сосиски та оригінальні страви з ними, які варто спробувати
Така страва підійде, як до звичайного столу, так і стане окрасою святкового застілля.
Рецепт млинцевого торта
- Час: 5 годин
- Порції: 6
Приготування:
- З'єднуємо яйця, сіль, цукор, ваніль, додаємо просіяне борошно, какао, вливаємо цівкою молоко і замішуємо гладке рідке тісто.
- Додаємо розтоплене масло і перемішуємо. Тісто на млинці готове.
- ️Смажимо млинці на сковороді діаметром 20 сантиметрів.
- ️Для крему збиваємо дуже холодні вершки до стійких піків, додаємо шоколадну пасту і знову збиваємо(для кращої стійкості крему можна додати 150 грамів крем-сиру).
- ️Змащуємо млинці 1 ложкою крему, складаємо кожен і збираємо торт. Кожен змащений млинець змащуємо зверху кремом і приклеюємо до інших. В результаті виходить торт, який має вигляд великої троянди.
- ️Вдягаємо на торт кільце і кладемо в холодильник на 3 – 4 години. Після охолодження присипаємо какао.
Смачного!