Тости з лососем, яйцями пашот та ікрою, на перший погляд, виглядають складно, але насправді – рецепт дуже простий. Якщо у вас не має риби чи ікри – сміло замініть ці продукти на курочку чи шинку.
Читайте також Здивуйте сім'ю осінніми смаколиками: рецепт випічки з листкового тіста та курячого фаршу
Такий сніданок не тільки стане улюбленим в сім'ї, а наситить на цілий день.
Рецепт тостів з яйцем пашот
- Час: 20 хвилин
- Порції: 1
Приготування:
- Хліб змащуємо оливковою олією і підсмажуємо на розігрітій сковорідці.
- Розбиваємо яйце на сито, аби стекла зайва рідина. Кипʼятимо воду, додаємо 1 столову ложку оцту, сіль і перемішуємо, щоб утворилась воронка.
- Опускаємо обережно у воду яйце і варити 3 хвилини на середньому вогні.
- Підсмажений хліб змащуємо сиром, зверху додаємо листя салату, потім нарізаний і политий лимонним соком авокадо. Зверху додаємо лосось, яйце пашот, ікру, сіль, перець.
Смачного!