Часниково-сирний багет – це велика гаряча канапка, яку ви без перебільшення приготуєте за лічені хвилини. Така закуска чудово підійде як для швидкого сніданку, так і для перекусу.
Читайте також Як організувати ідеальний пікнік: рецепти з курятини на будь-який смак
Оскільки інгредієнти до страви доступні, її можна готувати хоч не щодня. Настільки смачної закуски ви ще не куштували – це справжня смакота!
Рецепт часниково-сирного багета
- Час: 60 хвилин
- Порції: 2
Приготування:
- ️Надрізаємо часник зверху, кладемо на фольгу, поливаємо оливковою олією, солимо і перчимо.
- Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці близько 40 хвилин. Виймаємо і охолоджуємо.
- ️Нарізаємо петрушку, з'єднуємо її з м'яким маслом, натертим сиром і запеченим м'яким часником, добре перемішуємо.
- ️Розрізаємо навпіл багет і змащуємо начинкою, запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці до легкої золотистості 25 хвилин.
Смачного!