Часниково-сирний багет – це велика гаряча канапка, яку ви без перебільшення приготуєте за лічені хвилини. Така закуска чудово підійде як для швидкого сніданку, так і для перекусу.

Читайте також Як організувати ідеальний пікнік: рецепти з курятини на будь-який смак

Оскільки інгредієнти до страви доступні, її можна готувати хоч не щодня. Настільки смачної закуски ви ще не куштували – це справжня смакота!

Рецепт часниково-сирного багета

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • ️Надрізаємо часник зверху, кладемо на фольгу, поливаємо оливковою олією, солимо і перчимо.
  • Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці близько 40 хвилин. Виймаємо і охолоджуємо.
  • ️Нарізаємо петрушку, з'єднуємо її з м'яким маслом, натертим сиром і запеченим м'яким часником, добре перемішуємо.
  • ️Розрізаємо навпіл багет і змащуємо начинкою, запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці до легкої золотистості 25 хвилин.

Смачного!