І дарма, адже такі вареники не злипаються і не розвалюються. Щоб переконатися, скористайтеся цим рецептом.

Буде смачно Улюблена страва всіх чоловіків: готуємо крученики з начинкою у сметані

Вареники з картоплею та грибами

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. До просіяного борошна додайте сіль та олію. Далі влийте окріп і швидко замісіть тісто. Спочатку використовуйте ложку, а потім – руки. Загорніть готове тісто в харчову плівку та залиште на 20 – 30 хвилин.
  2. Тим часом змішайте інгредієнти для начинки – пюре, подрібнені та обсмажені гриби та цибулю.
  3. Розкачайте тісто в тонкий пласт та виріжте склянкою кружечки.
  4. На кожен покладіть по столовій ложці начинки та гарно заліпіть. Викладайте вареники на присипану борошном дошку.
  5. Орієнтовно 2 літри води посоліть та доведіть до кипіння. Відправте в каструлю вареники та варіть, помішуючи, поки вони не повипливають на поверхню. Через 3 – 5 хвилин вимкніть вогонь.
  6. Викладіть вареники у глибоку тарілку, полийте олією з підсмаженим салом та подавайте.