Печінка відмінно поєднується з фруктами, особливо з грушами, яблуками та сливами. Доки на прилавках магазинів ще можна придбати сливи, пропонуємо спробувати цю ситну та ароматну страву.

Читайте також Здивуйте сім'ю осінніми смаколиками: рецепт випічки з листкового тіста та курячого фаршу

На гарнір до печінки зі сливами можна подати картопляне пюре, або свіжий овочевий салат.

Рецепт печінки зі сливами

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Промиваємо та очищаємо курячу печінку від плівок. Просушуємо шматочки на паперовому рушнику, якщо потрібно розрізаємо.
  • Розігріваємо сковорідку з вершковим маслом, додаємо гілочки чебрецю та зубчики часнику. Солимо та висипаємо нарізану півкільцями цибулю. Трішки обсмажуємо та вливаємо бренді – фламбуємо (підпалюємо та перемішуємо).
  • Викладаємо зверху печінку, присмачуємо спеціями. Додаємо очищені від кісточок половинки слив.
  • Розігріваємо духовку до 190 градусів та запікаємо страву ще 25 хвилин.

Смачного!