Секрет цієї страви полягає у тому, що квасолю варто попередньо замочити у пиві. Не варто турбуватися: під час приготування увесь алкоголь випарується, тож її сміливо можна давати дітям.

Читайте також Пишний банкет у Букінгемському палаці: чим король Чарльз пригощав японського імператора

Рецепт "П'яної" квасолі

Час: 1 година 10 хвилин

Порцій: 4

Приготування:

  1. Квасолю замочуємо на ніч у пиві.
  2. Гриби нарізаємо кубиками по 1 сантиметру та обсмажуємо до золотистого кольору.
  3. Обсмажуємо подрібнений часник, цибулю та перець до м'якості. Додаємо кумин і готуємо ще 2 хвилини.
  4. До овочів додаємо квасолю з пивом, коріандр, нарізаний перець халапеньйо, кінзу та решту спецій, доводимо до кипіння.
  5. Тушкуємо на повільному вогні 1 годину. Наприкінці солимо страву. Перед подачею даємо їй 5 хвилин "відпочити".

Смачного!