Якщо спочатку відварити картоплю на пару, а потім запекти великими шматочками – ви отримаєте неймовірний ефект. Вона буде хрусткою ззовні та ніжною всередині.
Читайте також Те, що треба на літо: простий рецепт безалкогольної сангрії
Рецепт "двічі приготованої картоплі"
Час: 1 – 2 години
Порцій: 6
Приготування:
- Духовку розігріваємо до 220 градусів.
- Картоплю кладемо у каструлю з холодною підсоленою водою. Доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин.
- Зливаємо картоплю, добре струшуємо, посипаємо манкою і ще раз добре струшуємо.
- Викладаємо картоплю на деко, посипаємо чебрецем, додаємо олію та запікаємо 45 – 55 хвилин.
- Всередині часу готування картоплю потрібно перевернути.
Смачного!