Домінік Кренн відкрила ресторан Atelier Crenn, який був відзначений трьома зірками Мішлен. Нині вона – культова персона, яка задає тренди у гастрономічній культурі.
Варто спробувати Експериментувати краще з "Легко!": топ-3 закуски з нагетсами, які вразять смаком
Як правильно приготувати лосось
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Розігрійте духовку до 190 градусів.
- Щедро посоліть верхню частину лосося морською сіллю. Розріжте філе навпіл, щоб обидві частини помістилися в каструлю. Залиште на 30 хвилин, після чого змийте з лосося сіль та обсушіть його паперовими рушниками.
- Нагрійте пательню, придатну для духовки, на плиті. Розтопіть вершкове масло та додайте олію. Покладіть лосося шкірою вниз, якщо він її має. Дайте підсмажитися близько 3 хвилин.
- Перенесіть пательню в духовку. Запікайте лосось протягом 3 хвилин.
- Зменште температуру духовки до 150 градусів і дайте лососеві готуватися ще 10 хвилин.
- Дістаньте пательню та викладіть лосось на тарілку. Подавайте зі шматочками лимона.