Така закрутка є популярним смаколиком, який поєднує в собі ароматні спеції та солодку моркву, створюючи яскравий ансамбль. Корейська морква, заготована на зиму, є відмінним варіантом для збереження літнього смаку на довгі прохолодні місяці.
Цікаво Один інгредієнт – безліч рецептів: як приготувати ароматні осінні супи з фрикадельками
Корейська морква на зиму
- Час: 1,5 години
 - Порцій: 4
 
Приготування:
- Промиту та очищену моркву натріть на спеціальній терці для корейської моркви.
 - Часник очищений від лушпиння пропустіть через прес.
 - Перемішайте моркву з часником та зі спеціями (коріандром, чорним перцем).
 - На дно чистої та простерилізованої банки викладіть невеликий шматочок гострого перцю.
 - Зверху на перець помістіть моркву (щільно утрамбовуючи закрутку).
 - Залийте банку окропом і зачекайте приблизно 10 хвилин.
 - Злийте воду в каструлю, додайте олію, сіль, цукор, а після того, як маринад закипить, – оцет.
 - Готовим маринадом заповніть банки та закатайте їх.
 - Переверніть корейську моркву догори дном та укутуйте теплим пледом або ковдрою до повного остигання.
 - Згодом банки можна помістити у кладовку чи погріб.
 


