Під час подавання смажену цвітну капусту можна притрусити тертим сиром. Як приправи для панірування радимо використати італійські або прованські трави, сушені кріп, петрушку, базилік, орегано, розмарин, майоран, паприку чи часник.

Варто спробувати Баба-шарпанина: рецепт автентичної української страви від учасниці "МастерШеф"

Як правильно смажити цвітну капусту

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Цвітну капусту помийте, розберіть на суцвіття, опустіть в киплячу підсолену воду.
  2. Варіть протягом 10 хвилин, після чого відкиньте на друшляк і дайте стекти воді.
  3. Панірувальні сухарі з'єднайте із сухими приправами та перемішайте.
  4. Яйця посоліть, поперчіть та злегка збийте.
  5. Підготовлені суцвіття цвітної капусти по черзі вмочіть у збиті яйця, обваляйте в сухарях і смажте на олії до утворення рум'яної скоринки.