Меренга – це завжди дуже смачно, а особливо, коли до неї додати подарунки літа. Ви можете трішки експериментувати та додати ті ягоди, які вам більше до вподоби.
Читайте також Чудове рішення на вихідні: соковитий бургер з хрусткою курочкою
Меренга з літніми ягодами
Час: 20 хвилин
Порцій: 5
Приготування:
- 150 грамів полуниці збиваємо в блендері з 1/2 столової ложки цукрової пудри. Має вийти однорідне пюре. Полуницю, яка залишилася, нарізаємо на 4 частинки.
- Збиваємо вершки з рештою пудри до м'яких піків.
- 4 меренги кришимо та додаємо до крему разом з ягодами. Злегка перемішуємо.
- Додаємо полуничне пюре.
- Розподіляємо по порційних склянках та зверху подрібнюємо останнє безе.
- Одразу подаємо до столу.
Смачного!