Тост з авокадо – це смачний початок дня або чудовий перекус. Приготуйте його у французькому стилі.

Цікаво Альтернатива мангала: як вдома приготувати курячий шашлик, щоб усім посмакувало

Рецепт французького тосту з авокадо

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 2

Неймовірний смак / Фото kwestia smaku

Приготування:

  • Авокадо очистіть, розріжте навпіл, видаліть кісточку.
  • М'якоть наріжте шматочками, а потім розімніть виделкою.
  • Додайте подрібнений часник, сіль, перець і перемішайте.
  • У глибокій тарілці збийте виделкою 1 яйце з молоком і дрібкою солі.
  • Викладіть пасту з авокадо на скибочки тосту, накрийте другим шматочком тосту, злегка притисніть.
  • З обох боків змочіть у збитому яйці і викладіть на сковороду з розігрітим маслом.
  • Смажте на помірному вогні з двох сторін до золотистої скоринки, приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
  • Окремо обсмажте 2 яйця.
  • Перекласти грінки на тарілки, викладіть смажене яйце і посипте за бажанням зеленню чи викладіть інші овочі.