Яблучно-карамельний пиріг – відмінний варіант не тільки до буденного столу, а й до святкового. Він простий та легкий у приготуванні, а смак – неймовірний.

Читайте також Здивуйте сім'ю осінніми смаколиками: рецепт випічки з листкового тіста та курячого фаршу

Це один із тих пирогів, які після випікання не залишаються глевкими. Він повністю пропікається та смакує наче з кав'ярні.

Рецепт яблучно-карамельного пирога

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 6

Приготування:

  • Масло збиваємо з цукром, додаємо яйця і вкінці борошно та розпушувач.
  • Цукор розтоплюємо і вкінці додаємо вершкове масло, швиденько все перемішуємо і виливаємо у форму для випікання.
  • На карамель викладаємо очищені яблука (кислі та тверденькі) і заливаємо тістом.
  • Випікаємо пиріг в розігрітій духовці при 180 градусах 40 хвилин. Посипаємо його цукровою пудрою та подаємо до столу з кулькою морозива.

Смачного!