Компанію печінці складуть яйця. Половину з них потрібно попередньо відварити.

Спробуйте також Експрес-вечеря без турбот: як приготувати смачні страви всього за 20 хвилин

Рецепт закуски з курячої печінки

  • Час: 1 година 15 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Курячу печінку промийте, залийте водою, посоліть та зваріть до готовності. Охолодіть та наріжте невеликими шматочками.
  2. 5 яєць зваріть круто, почистьте та наріжте великими кубиками. Перець наріжте квадратиками, а зелень подрібніть.
  3. Цибулю почистьте, наріжте шматочками та разом з натертою морквою обсмажте на маслі до приємного золотистого кольору. Туди ж додайте болгарський перець та тушіть ще 5 хвилин.
  4. Ще 5 яєць вбийте в миску, посоліть, поперчіть, додайте натертий сир і збийте до однорідної суміші. Додайте печінку, підсмажену цибулю, сіль, перець, спеції, паприку, зелень і перемішайте.
  5. Прямокутну форму для запікання застеліть пергаментом, змастіть олією, щільно викладіть у неї печінкову масу разом з порізаними яйцями.
  6. Накрийте форму фольгою та помістіть її у духовку, розігріту до 200 градусів, на 30 хвилин. Потім зніміть фольгу, посипте травами та печіть ще 5 хвилин.
  7. Готовий хлібець дістаньте з форми, дайте йому охолонути, наріжте порційними скибочками та подавайте.