Смачна ялинка з тунця та сиру: про цю закуску гості говоритимуть ще місяць
- Для закуски "Ялинки" потрібні тунець, крем-сир, варені яйця, майонез, кріп, червона ікра та крекери.
- Справжня ікра тріскається в роті, а підробку можна визначити за заниженою ціною та відсутністю білка, який згортається при нагріванні.
Щоб бути оригінальним, не обовʼязково витрачати багато грошей. Потрібно лише трішки фантазії та правильний рецепт.
Ця закуска точно стане хітом вашого святкового застілля. Вона дуже легка у приготуванні і не потребує складних інгредієнтів, розповідає 24 Канал з посиланням на ютуб "Смачно та гарно вдома".
Читайте також Досить вже тієї "Шуби": салат в оселедцем наче з ресторанного меню
Як приготувати закуску "Ялинки"?
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 120 грамів консервованого тунця;
– 100 грамів крем-сиру;
– 3 варені яйця;
– 1 столова ложка майонезу;
– кріп і червона ікра для декору;
– крекери.
Готуємо закуску, яку точно запамʼятають: відео
Приготування:
- Кріп дрібно наріжте.
- Тунець з’єднайте з крем-сиром і яйцями, натертими на крупній тертці, додайте майонез і добре перемішайте до однорідності.
- Готову масу поставте в холодильник на кілька годин, щоб вона ущільнилася.
- З охолодженої начинки сформуйте кульки, викладіть їх на крекери, надаючи форму конусів, і прикрасьте зверху подрібненим кропом та ікрою.
Як не купити підроблену ікру?
Уникайте продукту із явно заниженою ціною – ікра не буває дешевою. На етикетці має бути вказана назва риби і дата фасування, підказує портал Kindfish.
Справжня ікра тріскається в роті, натомість підробка розжовується і стає клейкою. Також можна облити ікру окропом: справжня ікра побіліє, адже білок згорнеться.
Які закуски приготувати до святкового столу?
Приготуйте фаршировані печериці – вони зникають зі столу в один момент.
А ще в пригоді може стати підбірка, в якій кожен знайде щось до свого смаку.