Ця закуска точно стане хітом вашого святкового застілля. Вона дуже легка у приготуванні і не потребує складних інгредієнтів, розповідає 24 Канал з посиланням на ютуб "Смачно та гарно вдома".

Читайте також Досить вже тієї "Шуби": салат в оселедцем наче з ресторанного меню

Як приготувати закуску "Ялинки"?

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 120 грамів консервованого тунця;
– 100 грамів крем-сиру;
– 3 варені яйця;
– 1 столова ложка майонезу;
– кріп і червона ікра для декору;
– крекери.

Готуємо закуску, яку точно запамʼятають: відео

Приготування:

  1. Кріп дрібно наріжте.
  2. Тунець з’єднайте з крем-сиром і яйцями, натертими на крупній тертці, додайте майонез і добре перемішайте до однорідності.
  3. Готову масу поставте в холодильник на кілька годин, щоб вона ущільнилася.
  4. З охолодженої начинки сформуйте кульки, викладіть їх на крекери, надаючи форму конусів, і прикрасьте зверху подрібненим кропом та ікрою.

Як не купити підроблену ікру?

Уникайте продукту із явно заниженою ціною – ікра не буває дешевою. На етикетці має бути вказана назва риби і дата фасування, підказує портал Kindfish.

Справжня ікра тріскається в роті, натомість підробка розжовується і стає клейкою. Також можна облити ікру окропом: справжня ікра побіліє, адже білок згорнеться.

Які закуски приготувати до святкового столу?