Найважливіше – зварити правильний бульйон. Для цього покладіть курку в холодну воду.

Варто спробувати Просто тане у роті: Ярославський показав, як спекти фантастичне генеральське сало

Зелений борщ

  • Час: 1 година
  • Порцій: 12

Дивіться, як готувати зелений борщ: відео

Приготування:

  1. Курку розріжте навпіл та покладіть у каструлю з холодною водою. Туди ж додайте очищену та порізану цибулину, морквину, а також сіль та перець. Варіть до готовності курки.
  2. Тим часом почистьте всі овочі. Картоплю наріжте кубиком, цибулю – півкільцями, а моркву – кружальцями.
  3. Цибулю та моркву обсмажте на олії.
  4. Помийте всю зелень та подрібніть.
  5. Яйця зваріть на круто, почистьте та розріжте навпіл.
  6. Коли курка звариться, вийміть її разом з овочами з води. Відділіть м'ясо від кісток.
  7. У гарячий бульйон додайте картоплю, доведіть до кипіння та варіть 5 хвилин.
  8. Додайте готову засмажку, знову доведіть до кипіння та додайте зелень. Знову доведіть до кипіння та одразу ж зніміть з вогню.
  9. Доведіть до смаку сіллю. Якщо мало щавлю, можна додати трохи соку лимона. Розкладіть у тарілки, додайте курку, варені яйця та сметану.