Геловін щороку святкують з 31 жовтня на 1 листопада у День всіх святих. Хоч деякі вважають цей день моторошним, але його дуже обожнюють діти: можна погратися у відьмочок та поласувати тематичними наїдками.
Читайте також Як здивувати гостей на Геловін: ідеї атмосферних страв із курячим фаршем
24 канал підготував рецепт основної страви з макаронів, яку ми прикрасили мордочкою з їстівних продуктів, аби навіть звичайний обід перетворився на невеличке свято.
Рецепт макаронів на Геловін
- Час: 30 хвилин
- Порції: 2
Приготування:
- Відварюємо макарони у підсоленій киплячій воді до готовності згідно з інструкцією на упаковці (10 – 15 хвилин).
- Зціджуємо воду та поливаємо макарони томатним соусом. Перемішуємо та викладаємо порційно на тарілки.
- З вареного білка вирізаємо кільця, оливки розрізаємо навпіл. З сиру формуємо гострі зуби та викладаємо все на макарони, аби вийшла мордочка та очі.
- Подаємо до столу та насолоджуємося.
Смачного!