Геловін щороку святкують з 31 жовтня на 1 листопада у День всіх святих. Хоч деякі вважають цей день моторошним, але його дуже обожнюють діти: можна погратися у відьмочок та поласувати тематичними наїдками.

Читайте також Як здивувати гостей на Геловін: ідеї атмосферних страв із курячим фаршем

24 канал підготував рецепт основної страви з макаронів, яку ми прикрасили мордочкою з їстівних продуктів, аби навіть звичайний обід перетворився на невеличке свято.

Рецепт макаронів на Геловін

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Відварюємо макарони у підсоленій киплячій воді до готовності згідно з інструкцією на упаковці (10 – 15 хвилин).
  • Зціджуємо воду та поливаємо макарони томатним соусом. Перемішуємо та викладаємо порційно на тарілки.
  • З вареного білка вирізаємо кільця, оливки розрізаємо навпіл. З сиру формуємо гострі зуби та викладаємо все на макарони, аби вийшла мордочка та очі.
  • Подаємо до столу та насолоджуємося.

Смачного!