24 канал підготував три рецепти популярних салатів по-новому. Тепер ви зможете спробувати Цезар з копченою куркою, Грецький з бринзою, а салат з тунцем з яйцями.
Читайте також Ідеальне осіннє меню: перші страви, які ви точно захочете повторити
Рецепт салату "Цезар"
Приготування:
- Куряче м'ясо наріжте тонкими скибками.
- Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте нарізаний кубиками хліб до рум'яної скоринки.
- Яйця відваріть у киплячій підсоленій воді до готовності (3 – 4 хвилини). Охолодіть, видаліть шкарлупу та наріжте половинками.
- У велику та глибоку салатницю викладіть листя салату. Наріжте куряче м'ясо шматочками та додайте до салату.
- Зверху викладіть сухарики та яйця. Наріжте помідори половинками та теж з'єднайте з інгредієнтами.
- Для приготування заправки змішайте сік лимона з олією, додайте гірчицю та сухий базилік. Перемішайте все та полийте соусом салат.
- Посипте страву тертим сиром.
Смачного!
Грецький салат з бринзою
Приготування:
- Нарізаємо всі овочі середніми кубиками, викладаємо у глибоку салатницю.
- Для заправки змішуємо вичавлений зубчик часнику, сухі спеції, олію, цедру лимона, сіль, перець.
Грецький салат / Фото BBC
- Заправляємо овочі та перемішуємо.
- Посипаємо шматочками суру, оливками та подаємо до столу.
Смачного!
Рецепт салату з тунцем
Приготування:
- Миємо та нарізаємо салат, або викладаємо вже готове листя руколи чи шпинату.
- Нарізаємо довільними шматочками очищені варені яйця, помідори та огірок.
Салат з тунцем / Фото Taste
- Викладаємо на салат овочі, подрібнений тунець та поливаємо все заправкою (просто все змішуємо у мисочці).
- Перед подачею посипаємо насінням кунжуту.
Смачного!