24 канал підготував три рецепти популярних салатів по-новому. Тепер ви зможете спробувати Цезар з копченою куркою, Грецький з бринзою, а салат з тунцем з яйцями.

Читайте також Ідеальне осіннє меню: перші страви, які ви точно захочете повторити

Рецепт салату "Цезар"

Приготування:

  • Куряче м'ясо наріжте тонкими скибками.
  • Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте нарізаний кубиками хліб до рум'яної скоринки.
  • Яйця відваріть у киплячій підсоленій воді до готовності (3 – 4 хвилини). Охолодіть, видаліть шкарлупу та наріжте половинками.
  • У велику та глибоку салатницю викладіть листя салату. Наріжте куряче м'ясо шматочками та додайте до салату.
  • Зверху викладіть сухарики та яйця. Наріжте помідори половинками та теж з'єднайте з інгредієнтами.
  • Для приготування заправки змішайте сік лимона з олією, додайте гірчицю та сухий базилік. Перемішайте все та полийте соусом салат.
  • Посипте страву тертим сиром.

Смачного!

Грецький салат з бринзою

Приготування:

  • Нарізаємо всі овочі середніми кубиками, викладаємо у глибоку салатницю.
  • Для заправки змішуємо вичавлений зубчик часнику, сухі спеції, олію, цедру лимона, сіль, перець.


Грецький салат / Фото BBC

  • Заправляємо овочі та перемішуємо.
  • Посипаємо шматочками суру, оливками та подаємо до столу.

Смачного!

Рецепт салату з тунцем

Приготування:

  • Миємо та нарізаємо салат, або викладаємо вже готове листя руколи чи шпинату.
  • Нарізаємо довільними шматочками очищені варені яйця, помідори та огірок.


Салат з тунцем / Фото Taste

  • Викладаємо на салат овочі, подрібнений тунець та поливаємо все заправкою (просто все змішуємо у мисочці).
  • Перед подачею посипаємо насінням кунжуту.

Смачного!