Бейгли дуже популярна здоба в США, Ізраїлі, Німеччині. Чому б і нам не спробувати ці пухкі булочки до сніданку, адже це так смачно.

Читайте також Такого ви ще не куштували: курячі стріпси в шоколадному соусі з перцем чилі

Начинками для булочок можуть бути різні інгредієнти: від риби до шинки, крем-сир чи твердий сир. Також можна зробити їх солодкими і подати з улюбленим варенням.

Сирні бейгли з улюбленою начинкою

  • Час: 80 хвилин
  • Порції: 6 – 8

Приготування:

  • До сиру додаємо яйце, кріп, сир пармезан, (можете замінити тертим твердим сиром) розпушувач, сіль, цукор, борошно і добре перемішуємо.
  • Формуємо бублики та добре їх між собою з'єднуємо.
  • Змащуємо яйцем та посипаємо кунжутом і ставимо в розігріту духовку до 180 градусів на 20 – 25 хвилин.
  • Готові булочки розрізаємо і начиняємо улюбленими інгредієнтами: крем-сиром, соусом песто, шинкою, шпинатом, можна додати помідори та яйце.

Смачного!