Смачні хот-доги вдома: простий і швидкий рецепт від Миколи Люлька

26 червня 2022, 18:34
Читать новость на русском

Інколи дуже хочеться нездорової їжі, особливо зараз, у стресових ситуаціях. Однак не поспішайте бігти до закладів швидкого харчування. Приготуйте смачні хот-доги вдома та будьте певні, що вони не нашкодять вашому організмові.

Простим рецептом цієї страви для швидкого приготування поділився український кухар, учасник проєкту "Мастер Шеф" Микола Люлько. 

Вас може зацікавити Освіжіться в спекотну погоду: рецепт смачного компоту від Євгена Клопотенка

Рецепт хот-дога від Миколи Люлька

Інгредієнти:
– булка;
– сосиска;
– сир;
– бекон;
– соус "Цезар";
– кетчуп;
– лист салату;
– маринований огірок.

Спосіб приготування:

  • Беремо сосиску, робимо надріз по всій довжині.
  • Нарізаємо сир тоненькими скибочками, запихаємо його у надрізи. 
  • Беремо бекон, загортаємо в нього сосиску. Ставимо на 5 хвилин на гриль, розігрітий до 200 градусів.
  • У булці також робимо розріз. Всередині змащуємо її соусом "Цезар", кетчупом, додаємо лист салату, тоненькі скибочки маринованого огірка та сосиску з беконом.

Смачного!

Приготування домашнього хот-дога: дивіться відео онлайн

Інші рецепти від Миколи Люлька

  • Нещодавно кухар вчив своїх прихильників готувати соковиті ребра в глазурі. Ця м'ясна страва ідеально підійде для літнього барбекю. 
  • Микола знає, що діти обожнюють домашні смаколики, тому запропонував батькам рецепт оладок на кефірі. Це чудовий варіант страви для малечі, яку можна приготувати на сніданок, обід чи вечерю. 
  • Якщо ви обожнюєте лаваш, але ще не пробували його гарячим, то цей рецепт точно вам сподобається. Микола Люлько пропонує потішити себе та рідних гарячим лавашем з сиром та зеленню, який можна приготувати буквально за декілька хвилин. Це чудовий варіант гостинців для літніх посиденьок з сім'єю чи друзями. 
  • Смажена картопля – це неймовірно проста та смачна страва, але чи правильно ви її готуєте? Український шеф-кухар поділився секретами, які обов'язково знадобляться вам на кухні. Микола розповів свій фірмовий рецепт смаженої картоплі з цибулею
Якщо ви не знаєте з чого розпочати свій шлях в кулінарії, або вам кортить навчатися нового – суперфіналіст проєкту "Мастер Шеф. Професіонали" Микола Люлько підготував для вас список книг, обов'язкових до читання. Книгу для себе шукайте за посиланням