Суперфіналіст кулінарного проєкту "МастерШеф. Професіонали 3" і шеф-кухар київського ресторану "Аляска" Микола Люлько потішив фанатів рецептом реберець у глазурі. Для літнього барбекю ця м’ясна страва підійде просто ідеально!

Читайте також Оладки "Червоний оксамит": рецепт приготування смачного сніданку

Соковиті реберця в оболонці найсмачнішого соусу-глазурі, який ідеально поєднується з м'ясом. Це безпрограшний варіант основної страви на стіл для літнього барбекю.

Рецепт соковитих ребер у глазурі

Рецепт приготування:

  1. Зніміть з ребер плівку, посипте спеціями, сіллю та перцем.
  2. У розігрітий до 120 градусів гриль відправляєм коптитися ребра на 2 години.
  3. Дістаньте ребра та рясно змастіть соусом. Відправте у гриль ще на 30 хвилин.
  4. Розріжте на штамочки і насолоджуйтеся!

Добірка найкращих рецептів від Миколи Люлька

– Рецепт оладок для дітей на кефірі, приготовані на спеціальній сковорідці зі смайликами;

– Рецепт гарячого лаваша з сиром та зеленню для барбекю;

– Фірмовий рецепт від кухаря – смажена картопля з цибулею.