Суперфіналіст кулінарного проєкту "МастерШеф. Професіонали 3" і шеф-кухар київського ресторану "Аляска" Микола Люлько потішив фанатів рецептом реберець у глазурі. Для літнього барбекю ця м’ясна страва підійде просто ідеально!
Читайте також Оладки "Червоний оксамит": рецепт приготування смачного сніданку
Соковиті реберця в оболонці найсмачнішого соусу-глазурі, який ідеально поєднується з м'ясом. Це безпрограшний варіант основної страви на стіл для літнього барбекю.
Рецепт соковитих ребер у глазурі
Рецепт приготування:
- Зніміть з ребер плівку, посипте спеціями, сіллю та перцем.
- У розігрітий до 120 градусів гриль відправляєм коптитися ребра на 2 години.
- Дістаньте ребра та рясно змастіть соусом. Відправте у гриль ще на 30 хвилин.
- Розріжте на штамочки і насолоджуйтеся!
Добірка найкращих рецептів від Миколи Люлька
– Рецепт оладок для дітей на кефірі, приготовані на спеціальній сковорідці зі смайликами;
– Рецепт гарячого лаваша з сиром та зеленню для барбекю;
– Фірмовий рецепт від кухаря – смажена картопля з цибулею.