Український шеф-кухар Євген Клопотенко у час війни не лише активно розвиває свій кулінарний бізнес, відкриваючи нові заклади в різних містах, а й знаходить час, щоб поділитися з шанувальниками новими рецептами на щодень.

Також дізнайтеся Соковиті реберця в глазурі: простий рецепт для літнього барбекю від Миколи Люлька

Рецепт компоту від Євгена Клопотенка

Спосіб приготування:

  • Візьміть суцвіття бузини та промийте їх (якщо берете сушені, то не треба мити).
  • Морожені вишні залийте водою та додайте до них цукор, корицю, бузину.
  • Поставте компот на вогонь.
  • Коли компот закипить, то потримайте його на вогні ще 2 хвилини.
  • Вимкнувши вогонь, залишіть компот остигнути та настоятися.
  • Пийте його холодним, додавши шматок льоду.
  • Якщо бажаєте, можна додати м'яту.

Смачного!

Літні рецепти, які вам сподобаються

  • Літо – пора свіжих овочів на будь-який смак. Щоб швидко та корисно потрапезувати приготуйте з них салат за рецептом Ектора Хіменеса-Браво.
  • В сезон полуниці хочеться посмакувати нею сповна. Спробуйте приготувати заливний пиріг з полуницею за рецептом Ектора Хіменеса-Браво.
  • Якщо ви обожнюєте лаваш, то цей рецепт вам точно сподобається. Гарячий лаваш можна приготувати вдома в духовці, на сковорідці або на природі. Якщо у вас є домашній гриль або барбекю – ця закуска буде готова за лічені хвилини. Приготуйте смачну та швидку страву за рецептом Миколи Люлька.
  • У літню пору на ринках є вдосталь молодої капусти. Яку ж нову та смачну страву можна приготувати, щоб поласувати всією родиною? Євген Клопотенко поділився цікавим рецептом, який зведе з розуму.
  • Суддя проєкту "Мастершеф" Володимир Ярославський поділився зі своїми прихильниками новим рецептом. Шеф-кухар розповів рецепт котлет з коропа.