Соковиті реберця в глазурі: простий рецепт для літнього барбекю від Миколи Люлька

22 червня 2022, 12:19
Читать новость на русском

Учасник проєкту "Мастершеф" Микола Люлько вчить своїх прихильників готувати соковиті ребра. Покроковий рецепт та відеоролик він опублікував у своєму особистому профілі в інстаграмі.

Суперфіналіст кулінарного проєкту "МастерШеф. Професіонали 3" і шеф-кухар київського ресторану "Аляска" Микола Люлько потішив фанатів рецептом реберець у глазурі. Для літнього барбекю ця м’ясна страва підійде просто ідеально!

Читайте також Оладки "Червоний оксамит": рецепт приготування смачного сніданку

Соковиті реберця в оболонці найсмачнішого соусу-глазурі, який ідеально поєднується з м'ясом. Це безпрограшний варіант основної страви на стіл для літнього барбекю.

Рецепт соковитих ребер у глазурі

Інгредієнти до ребер
 – Ребра свині – 1 кілограм;
 – Спеція сухий часник 1 чайна ложка;
 – Спеція коріандр 1 чайна ложка;
 – Спеція копчена паприка 1 чайна ложка;
 – Перець чорний мелений 0.5 чайної ложки;
 – Сіль 1 чайна ложка.Для глазурі:
 – Соус Санта Марія BBQ

Рецепт приготування:

  1. Зніміть з ребер плівку, посипте спеціями, сіллю та перцем.
  2. У розігрітий до 120 градусів гриль відправляєм коптитися ребра на 2 години.
  3. Дістаньте ребра та рясно змастіть соусом. Відправте у гриль ще на 30 хвилин.
  4. Розріжте на штамочки і насолоджуйтеся!

Добірка найкращих рецептів від Миколи Люлька

 – Рецепт оладок для дітей на кефірі, приготовані на спеціальній сковорідці зі смайликами;

 – Рецепт гарячого лаваша з сиром та зеленню для барбекю;

 – Фірмовий рецепт від кухаря – смажена картопля з цибулею.