Люди поділяються на тих, хто вранці завжди снідає солоними стравами з яйцем, та тих, хто вживає тільки солодкі страви. Якщо ви не бачите свого ранку без страви з яєць – у нас є рецепт омлету.
Читайте також Складні страви вдома – це "Легко!": як швидко приготувати котлети по-київськи чи кордон блю
Такий омлет готується на молоці, яке надає йому особливої структури, повітряності та смаку. Подавайте його разом зі свіжими овочами, відвареною кашею чи на тостовому хлібі.
Рецепт омлету на молоці
- Час: 15 хвилин
- Порції: 2
Приготування:
- У глибокий посуд вибиваємо яйця та трішки перемішуємо вінчиком.
- Вливаємо молоко та присмачуємо сіллю. Перемішуємо масу вінчиком, але не збиваємо.
- Змащуємо маслом сковорідку, або перекладаємо все у жаротривку форму для випікання. Виливаємо яєчну масу та смажимо під кришкою, або запікаємо в духовці при 190 градусах та випікайте 10 – 15 хвилин.
Смачного!