Пісочні кільця – популярний різновид домашнього печива, який так обожнюють не тільки діти, а й дорослі. Просте тісто, посипки на вибір – смакота!

Читайте також Ідеальне осіннє меню: перші страви, які ви точно захочете повторити

Окрім запропонованих посипок до кілець можна обирати ті, які довподоби, або в наявності вдома.

Рецепт пісочних кілець до чаю

  • Час: 2 години
  • Порції: 15 – 20 штук

Приготування:

  • Вершкове масло з’єднуємо з цукром, ванільним цукром, сіллю.
  • Все добре збиваємо доки маса не стане світлою (десь 5 хвилин).
  • Вводимо яйце і також добре збиваємо.
  • Борошно просіюємо з крохмалем та розпушувачем і додаємо половину до тіста.
  • Вимішуємо лопаткою, додаємо борошно яке залишилось та переміщаємо тісто на робочу поверхню.
  • Важливо, щоб печиво вийшло пісочним та ніжним – не потрібно його довго вимішувати, а швиденько зібрати в кулю.
  • Розділяємо тісто на дві частини, розкачуємо на пергаменті та відправляємо до холодильника на 20 – 30 хвилин.
  • З охолодженого тіста вирізаємо печиво, витягуємо серединку, змащуємо яйцем та занурюємо в посипки.
  • Викладаємо на деко застелене пергаментом та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
  • Випікаємо до рум’яного кольору 15 – 17 хвилин.
  • Готове печиво охолоджуємо на решітці.

Смачного!