Якщо ви любите кулінарні експерименти зі звичними інгредієнтами, то ця закуска точно повинна пройти ваші випробування. Готуйтеся до того, що подруги випитуватимуть рецепт, розповідає 24 Канал з посиланням на Pysznosci.

Читайте також Бабусині секрети: як зробити, щоб пиріжки не вибухали на сковороді

Як приготувати закуску з буряка та оселедця?

  • Час: 1 година
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 4 картоплини;
– 1 оселедець;
– 1 червона цибулина;
– 2 столові ложки французької гірчиці;
– 2 буряки;
– 1 столова ложка майонезу;
для маринаду цибулі:
– 1 столова ложка олії;
– 1 чайна ложка оцту;
– сіль, перець, цукор до смаку.

Приготування:

  1. Картоплю добре помийте й наріжте кружечками завтовшки приблизно один сантиметр.
  2. Посоліть, приправте спеціями, полийте олією та перемішайте.
  3. Викладіть кружечки на деко, застелене пергаментом, і запікайте близько 45 хвилин при температурі 180 градусів.
  4. Звертайте увагу, що час запікання може змінюватися залежно від сорту, розміру та товщини картоплі.
  5. Поки картопля готується, почистіть цибулю й наріжте її кільцями. Додайте оцет, сіль, перець та трохи олії, перемішайте й залиште маринуватися.
  6. Відварений і очищений буряк натріть на терці, заправте майонезом і добре перемішайте.
  7. Коли картопля запечеться, викладіть на кожен кружечок шар буряка, зверху – шматочок оселедця, трохи маринованої цибулі та краплю гірчиці.

А якщо захочеться класики, то можна скористатися рецептом з TikTok goodfoodnatalie.

Що ще смачного приготувати?