Якщо ви любите кулінарні експерименти зі звичними інгредієнтами, то ця закуска точно повинна пройти ваші випробування. Готуйтеся до того, що подруги випитуватимуть рецепт, розповідає 24 Канал з посиланням на Pysznosci.
Читайте також Бабусині секрети: як зробити, щоб пиріжки не вибухали на сковороді
Як приготувати закуску з буряка та оселедця?
- Час: 1 година
- Порцій: 6
Інгредієнти: 
– 4 картоплини; 
– 1 оселедець; 
– 1 червона цибулина; 
– 2 столові ложки французької гірчиці; 
– 2 буряки; 
– 1 столова ложка майонезу;
для маринаду цибулі: 
– 1 столова ложка олії; 
– 1 чайна ложка оцту; 
– сіль, перець, цукор до смаку.
Приготування:
- Картоплю добре помийте й наріжте кружечками завтовшки приблизно один сантиметр.
- Посоліть, приправте спеціями, полийте олією та перемішайте.
- Викладіть кружечки на деко, застелене пергаментом, і запікайте близько 45 хвилин при температурі 180 градусів.
- Звертайте увагу, що час запікання може змінюватися залежно від сорту, розміру та товщини картоплі.
- Поки картопля готується, почистіть цибулю й наріжте її кільцями. Додайте оцет, сіль, перець та трохи олії, перемішайте й залиште маринуватися.
- Відварений і очищений буряк натріть на терці, заправте майонезом і добре перемішайте.
- Коли картопля запечеться, викладіть на кожен кружечок шар буряка, зверху – шматочок оселедця, трохи маринованої цибулі та краплю гірчиці.
А якщо захочеться класики, то можна скористатися рецептом з TikTok goodfoodnatalie.
Що ще смачного приготувати?
- Спробуйте мариновані печериці, яких ви точно не купите у магазині. 
- А ще вам точно варто спробувати ходовий салат "Панянка", який розлітається на "Ура!" 


