Ніжний та повітряний крем з манки – це чудова альтернатива заварному або вершковому варіанту, про який почали незаслужено забувати. 24 Канал пропонує зберегти рецепт цього крему до зручного випадку від порталу "Господинька".

Читайте також Відчуйте себе шефом: хек у вершковому соусі, від якого мліють навіть гурмани

Як приготувати ніжний крем з манки?

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 1

Інгредієнти:
– 500 мілілітрів молока;
– 5 столових ложок манної крупи;
– 7 столових ложок цукру;
– 300 грамів мʼякого вершкового масла;
– трішки рому або ваніліну для аромату;
– 2 яєчні жовтки.

Приготування:

  1. Молоко ставимо на вогонь та доводимо до кипіння. Манку змішуємо з цукром.
  2. Повільно всипаємо манку в молоко, варимо 2 хвилини, постійно помішуючи, залишаємо вистигнути і ставимо в холод на 2 години.
  3. Збиваємо манну масу міксером, додаємо масло та збиваємо до однорідності.
  4. Потім додаємо жовтки з ромом або ваніліном і збиваємо, поки крем не стане однорідним та блискучим.

А ще вам може стати у пригоді простий десерт з манної крупи за рецептом з TikTok makarchuk_food.

Що ще смачненького можна приготувати?

  • З цим простим рецептом ви можете зробити улюблений "Наполеон" буквально за лічені хвилини.

  • А ще варто спробувати ніжний десерт Орео, який додасть будням оригінального відтінку.