31 жовт 18:30 Пергамент прилип до випічки: як можна швидко та легко врятувати ситуацію Інколи трапляється, що тісто пристає до пергаментного паперу. Не варто одразу розчаровуватися – ви можете легко врятувати естетичний вигляд страви!
26 жовт 22:26 Не сушені та не мариновані: альтернативний спосіб зберігання грибів на зиму – ви здивуєтесь
22 жовт 11:02 Відповідь на одвічне питання: чому італійці не п'ють капучино після 12 години Загадкове та екзотичне італійське сонце несе з собою багато таємниць, серед яких – загадкове капучіно та чому його не п'ють після 12 години дня.
21 жовт 20:40 Як відрізнити справжню ковбасу від фальсифікату: ознаки та підказки для ідеального вибору
13 жовт 20:02 На замітку господиням: які гриби не можна морозити – це необхідно знати, щоб нічого не викидати