23 лют20:30 Лимонний гайд: як обрати найсоковитіші плоди для чаю та інших страв Це універсальний фрукт, який можна додати не тільки у чай, а у випічку, соус та інші страви. Вони додають стравам яскравості та свіжості. Однак важливо вміти обирати правильні плоди, щоб отримати максимум соку та аромату.
21 лют12:55 Більше користі та універсальність: чому лимони краще заморожувати і як правильно це робити
21 лют11:46 Ви псуєте страву власними руками: які часті помилки при готуванні супу допускають господині
18 лют16:17 Як у дитячому садку: як зварити манку без грудочок – згадайте смак дитинства Манна каша, зварена на воді або молоці – це простий і швидкий варіант теплого сніданку. Така страва наситить, зігріє і зарядить енергією.
15 лют23:55 Як наші предки готували холодець без холодильника та желатину: головні секрети успішної страви
15 лют15:23 Не можна просто покласти у холодильник: як правильно заморозити хліб, щоб він зберіг свій смак