24 лют23:55 Можливо ви смажили котлети не правильно: навіщо додавати лід у фарш Навіть придбавши добірний фарш та готуючи згідно з рецептом, ви не завжди можете гарантувати, що котлети не вийдуть сухими. Є цікавий спосіб, який дозволить легко цього уникнути.
21 лют12:55 Більше користі та універсальність: чому лимони краще заморожувати і як правильно це робити
21 лют11:46 Ви псуєте страву власними руками: які часті помилки при готуванні супу допускають господині
18 лют20:28 Це буде жахлива помилка: не використовуйте цю олію для смаження На ринку представлено багато видів олії. Проте не кожен підходить для смаження. Деякі можна використовувати тільки у салаті чи соусах.
15 лют23:55 Як наші предки готували холодець без холодильника та желатину: головні секрети успішної страви
15 лют15:23 Не можна просто покласти у холодильник: як правильно заморозити хліб, щоб він зберіг свій смак