20 лют12:43 Ранкові гастрономічні пригоди: якими тостами на сніданок смакують у різних країнах світу Сніданковий тост – швидкий та ситний перекус для тих, хто вічно поспішає. У кожній країні є свої традиції снідання й свої смачні рецепти.
15 лют23:55 Як наші предки готували холодець без холодильника та желатину: головні секрети успішної страви
15 лют20:02 Відповідь точно здивує: чому ви припускаєтеся помилки, коли чистите часник Часник є беззаперечним королем смаків на кухні. Він підсилює смак страв, додаючи їм характерності та виразності. Хоча чистити та подрібнювати його може бути втомливо, є випадки, коли цей додаток не потребує очищення.
15 лют15:23 Не можна просто покласти у холодильник: як правильно заморозити хліб, щоб він зберіг свій смак