Знайомтесь із найкращою двадцяткою кухарів 3 сезону "Мастер Шеф.Професіонали", які будуть дивувати нас своїми вміннями, техніками та кулінарним хистом кожної суботи на телеканалі СТБ.

Читайте також Фінальний випуск Мастер Шеф Професіонали 3 сезон: відомо хто переміг у кулінарному шоу

Ігор Міщенко – покинув проєкт у 11 випуску 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали" 17 квітня 2021 року.

33 роки, м. Мукачево.

Став кухарем, бо мама сказала, що завжди буде ситим, а він завжди голодний. Перше місце роботи – чебуречна. Потім опинився в піцерії, далі потрапив на кухню ресторану. Ігор працює у ресторані "Бульвар". Хоч хлопцеві тільки 33 роки, він з 16 років в кулінарії та 10 років працює шефом в одному і тому ж закладі.

Читайте також Хто став переможцем 3 сезону Мастер Шеф Професіонали: відоме ім'я та біографія учасника

Руслан Яковлев – покинув шоу у 12 випуску 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали" 24 квітня 2021 року.

26 років, м. Одеса.

Руслан вивчився на лікаря, поїхав до Іспанії підтверджувати диплом, який так і не підтвердив. Повернувся до Миколаєва, де друг запропонував йому піти попрацювати на кухню, і йому сподобалося. У результаті Руслан знову поїхав до Іспанії вже кухарем. Закохався в дівчину з України, тому повернувся додому, щоб одружитися, – і стався локдаун.

Читайте також Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 14 випуск: міжгалактична кухня та критичне оцінювання колег

Професійний кухар впевнений, що зможе перевершити Ектора Хіменеса-Браво не тільки у знаннях іспанської мови, а й у кулінарії.

Елеонора Баранова – переможниця 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали".

25 років, м. Київ.

Дівчина понад 10 років працює на кухні. У 21 рік Елеонора стала шефом та працює в одному з елітних ресторанів столиці. Елеонора ламає всі стереотипи на кухні свого ресторану, адже спочатку ніхто не сприймав її серйозно, проте дівчина довела, що може бути шефом.

Читайте також Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 13 випуск: великодній кошик від професіоналів на новий лад

Працює шеф-кухарем у ресторані "Fish&Pussycat Sushi Bar" у центрі столиці. Любить японську, мексиканську, індійську кухню. Входить в "Топот" – кулінарний проєкт, у якому шефи готують із тих продуктів, які знайдуть у поході.

Микола Мигаль – покинув шоу у 16 випуску 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали" 22 травня 2021 року.

26 років, м. Івано-Франківськ.

Микола виріс у багатодітній сім’ї, у якій бабуся хвалила його за приготовані страви. Ця похвала і вкоренила любов до кухні. Після школи закінчив кулінарний коледж, потрапив на практику в хороший ресторан. Відтоді вже 9 років успішно працює на кухні, був кухарем у величезній кількості закладів ― від звичайних кафе до ресторанів мережевих готелів, має великий досвід роботи за кордоном.

Готував для трьох президентів України. Зараз працює в Польщі над відкриттям готелю "Редіссон". Любить літати на цивільних літаках, вертольотах, парапланах. Обожнює українську гастрономічну культуру. Хоче відкрити гідну пастотеку в Івано-Франківську.

Читайте також Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 12 випуск: божевільні досліди та десерт з часнику

Микола прийшов на проєкт 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали", щоб популяризувати українську кухню у світі. Шеф-кухар годував майже всіх президентів України у ресторані, в якому працював – заклад "Франко".

Стелла Клименко – покинула шоу у 17 випуску 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали" 29 травня 2021 року.

м. Київ.

У Стелли зараз свій бізнес: вона готує соуси, маринади, конфітюри, варення. На кухні почала працювати з 16 років, ще під час навчання на архітектора. У дівчини величезний досвід роботи в Азії, Польщі, Європі на позиції соусьє. Відкривала заклади у Львові. Була бренд-шефинею в ресторані за кордоном. У Севастополі володіла власною кулінарною дитячою школою. Мріє про ресторан, у якому не буде меню, а готуватимуть із того, що купили на базарі вранці. Її слабкість – це базари і продукти, саме вони її надихають. Так само її надихають діти – вважає їх найчеснішими критиками. Адже якщо дітям сподобається – то зайде всім.

Володимир Юрін – покинув проєкт у 3 випуску 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали" 20 лютого 2021 року.

34 роки, м. Луцьк.

Читайте також Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 10 випуск: битва ресторанів та виліт сильної учасниці з проєкту

За освітою Володимир – інженер електроприладів, але вже 11 років працює в закладах громадського харчування. Відкривав ресторани, займався кухнями у великих розважальних проєктах, працював у Києві, але зрозумів, що поспіх і пресинг – це не його. Тому він вирішив відкрити власну піцерію, де зараз і працює.

Віктор Шайдецький – суперфіналіст 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали".

Шеф-кухар прийшов на проєкт 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали", щоб втерти носа старому поколінню кухарів. З 15 років Віктор працює у ресторані. Спочатку батько влаштував хлопця безкоштовно на стажування до одного із місцевих ресторанів, а далі Віктор почав працювати та навчатися у найкращих шеф-кухарів.

Читайте також Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 9 випуск: неочікуваний виліт з шоу та кляузи заради перемоги

Микола Овчаренко – покинув проєкт у 9 випуску 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали" 03 квітня 2021 року.

22 роки, м. Київ.

Микола вивчився в Житомирі за фахом кухаря-бармена. Пішов працювати в ресторан грузинської кухні, а потім європейської. Пізніше бабуся запросила його в Італію попрацювати кухарем у місцевому закладі. Через 4 місяці повернувся в Україну і вийшов на кухню мексиканського ресторану, де зараз працює су-шефом.

Радек Конечни – покинув проєкт у 5 випуску 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали" 6 березня 2021 року.

49 років.

Читайте також Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 8 випуск: хто залишився в шоу після випробування мінікухнею

Радек – бренд-шеф Старгороду, в минулому виграв тендер на кухаря, працював в Німеччині, Австрії, а 17 років тому приїхав до України та закохався в українку.

Дмитро Кузнецов – покинув шоу у 4 випуску 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали" 27 лютого 2021 року.

Читайте також Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 7 випуск: маршрут Ектора та найбрудніше випробування сезону

30 років, м. Одеса.

У кулінарії вже 15 років, попрацював у багатьох закладах. В один момент заснував свою фірму, яка допомагає відкривати ресторани. Зараз працює в дорогому ресторані в Одесі шеф-кухарем. Мріє відкрити кулінарну школу і написати книгу. Вважає, що на кухні головний – гість, а всі інші проблеми потім.

Ігор Андріяш – покинув шоу у 6 випуску 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали" 13 березня 2021 року.

Читайте також Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 6 випуск: зірки Холостяка готували під контролем професіоналів

49 років, м. Дніпро.

Ігор – шоколатьє, власник бренду шоколадних цукерок. Свого часу з торгівлі перепрофілювався в шоколатьє. Уже 4 роки він робить свої цукерки, які продаються під його торговою маркою по всьому світу. Готує десерти в приватному будинку. На городі вирощує дев’ять видів базиліку, ягоди та інші продукти для бізнесу. Своєю участю хоче показати, що власну справу починати ніколи не пізно.

Микола Люлько – суперфіналіст 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали".

30 років, м. Київ.

Микола почав працювати з 7 класу, бо мама сама виховувала його і брата, а вони не хотіли сидіти в неї на шиї. Працював на грибній теплиці, відтак – на будівництві кахлярем. Після школи вирішив піти в громадське харчування, бо щовихідних готував для сім’ї. Раніше займався харчуванням «правителів» на всіх локаціях – від дому до яхт.

Читайте також Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 5 випуск: перевірка учасників на вміння заробляти гроші

Микола працює у ресторані "Аляска", що у столиці. Почав Микола свій шлях у кулінарії в ресторані "Велюр", де чистив картоплю та робив фреші. За три роки хлопець вже працював у ресторанах закритого типу, далі – у мережі "Чорноморка".

Марина Собко – покинула шоу у 4 випуску 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали" 27 лютого 2021 року.

25 років, м. Умань.

Працює в популярному ресторані «Queen» шеф-кондитеркою. Загальний стаж роботи в кондитерському цеху більше десяти років. Раніше займалася футболом і боксом. На кухню потрапила випадково. Мріє представити Україну на чемпіонаті світу з кондитерського мистецтва.

Лідія Корнієнко – покинула шоу у 13 випуску 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали" 1 травня 2021 року.

41 рік, м. Одеса.

Читайте також Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 4 випуск: неочікуваний виліт двох сильних учасників з шоу

Лідія прийшла працювати на кухню на посаду помічника кухаря. За 4 місяці роботи стала су-шефинею. 4 роки пропрацювала в Харкові, була шефинею в мережі ресторанів "Париж", бренд-шефинею в барі "Рот". Переїхала до Одеси, бо там відкривався цікавий для неї формат – контактний бар "Ніпер Бар", де гості збирають і готують страви самі. Зараз працює су-шефинею. Мама трьох дітей.

Владислав Цимбалюк – фіналіст 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали".

33 роки, м. Київ.

Хлопець працює 10 років у ресторанному бізнесі, м'ясник. На роботу кухарем Владислава надихнула британська шефиня, кулінарні курси якої показували по телевізору. Відтоді він 10 років працював у закладах громадського харчування. Готував на різних позиціях у столичному ресторані BAO і в закладах рангами нижче. На одному місці довго не затримується, адже весь час хоче вчитися нового, з новими людьми. Зараз тимчасово без роботи. Мріє відкрити свій магазин напівфабрикатів, яким довірятимуть.

Читайте також Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 3 випуск: найскладніша битва чорних та змагання з суддями шоу

Віталій Нужний – покинув проєкт у 14 випуску 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали" 8 травня 2021 року.

27 років, м. Харків.

9 років працює на кухні, останнім часом тільки бренд-шефом. Викладає в кулінарній школі в Харкові. Знайомий з багатьма учасниками шоу "МастерШеф. Професіонали". Має свою філософію кулінарії – «додзьо». Ніколи не мовчатиме, і якщо вважатиме рішення суддів неправильним, готовий викликати на кулінарний поєдинок кожного з них.

Лілія Стоянова – фіналістка 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали".

33 роки, м. Одеса.

Ліля позиціює себе переможницею 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали", адже вважає, що у неї є всі якості для справжнього шеф-кухаря. Дівчина працює шеф-кухарем в одеському ресторані, де її вважають суворим та справедливим керівником та шеф-кухарем.

Лілія – ​​шефиня ресторану «Колаборація». З 2008 року працює в закладах громадського харчування. Починала з піцайоло. За 4 роки навчилася готувати й пішла працювати су-шефинею, відтак – шефинею. За 13 років ставила кухні за кордоном і працювала в найкращих одеських ресторанах. Знає всі цехи, але найбільше любить м’ясо. Мріє стати найкращою кризовою менеджеркою в Україні та змінити стереотип, що кулінарія – чоловіча робота.

Неля Бадамшина – покинула шоу у 10 випуску 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали" 10 квітня 2021 року.

30 років, м. Кропивницький.

Читайте також Ектор Хіменес-Браво вперше поділився враженнями від 3 сезону Мастер Шеф. Професіонали

Неля – шефиня закладу в розважальному центрі в Кропивницькому.

Дівчина закінчила профільний технікум, після чого пішла працювати в дитяче кафе. Також працювала в Європі, але перед карантином повернулася з Фінляндії додому.

Читайте також Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 2 випуск: хто увійшов у 20-ку проєкту, а хто покинув шоу

Леонід Малюга – покинув шоу у 15 випуску 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали" 15 травня 2021 року.

36 років, м. Хмельницький.

18 років працює шеф-кухарем у готельному комплексі Хмельницького. Працював в Україні і навіть у Китаї, в ресторані української кухні. Любов до кулінарії з’явилася тоді, коли підлітком він з головою поринув у роботу на кухні, щоб загоїти душевні рани через нерозділене кохання до дівчини. Та вже через 10 років ця дівчина стала дружиною Леоніда і народила йому доньку.

Хлопець навчився готувати солодощі без використання цукру та інших алергенів, адже у його доньки діатез та важка алергія. Панна кота із зеленої гречки у килимку з червоної троянди – страва, яку може з'їсти донька шеф-кухаря та саме її він презентував для суддів 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали".

Читайте також Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 1 випуск: відомо, хто пройшов відбір до кулінарного проєкту

Владислав Давиденко – покинув шоу у 7 випуску 3 сезону "Мастер Шеф Професіонали" 20 березня 2021 року.

25 років, м. Київ.

За освітою юрист, обожнює футбол, а за покликанням – кухар. Працює кухарем у столиці. Дуже пишається собою і своїми досягненнями в кулінарії. Від проєкту хоче тільки перемоги, бо на менше він не згоден.