15 серп11:13 Заморозити чи сушити: як зберегти кріп на зиму Кріп – відмінна зелень, яка надає стравам особливого свіжого аромату та виразного смаку. Обов'язково запасаєтесь цим цінним інгредієнтом у літній сезон, щоб насолоджуватись ним узимку!
5 серп16:52 Має не надто апетитний вигляд: чому жовтки варених яєць зеленіють та як цього уникнути Інколи трапляється, що коли ми варимо яйця, то отримуємо жовтки зеленуватого відтінку. Це не шкідливо для здоров'я, але естетику страви псує.
5 серп12:54 "Він зробить результат довершеним": який інгредієнт гарантує, що ви створите ідеальний бутерброд
31 лип23:00 Будуть м'якими та зіпсуються: який інгредієнт ніколи не можна додавати до консервованих огірків