7 лист10:18 Не зігниє і не засохне: як правильно зберігати зелень Свіжа зелень – це завжди про аромат, смак і відчуття літа навіть тоді, коли вже холодно. Щоб петрушка, кріп чи цибуля довше залишалися ароматними, важливо знати кілька простих правил зберігання.
6 лист15:28 Обʼєднує смак, історію та сенс: з чого складається десерт "Каринська" та чим він особливий
31 жовт23:30 Злипаються, бо всі варять їх абсолютно неправильно: як насправді треба готувати пельмені
31 жовт22:12 То правда чи міф: перевірка популярного способу перевірки грибів цибулею При приготуванні грибів головне – переконатися у їх безпечності. Одним з дієвих способів довгий час вважали цибулю, однак тут не все так просто.