Кулінарний гід

Як правильно обсмажити качине філе на сковорідці – поради Володимира Ярославського
12 січ
16:01
Давно збираєтеся приготувати качине філе на обід чи вечерю та не знаєте як правильно його обсмажити, щоб птиця була із хрусткою скоринкою, а м'ясо залишилося соковите всередині? Володимир Ярославський розповів декілька секретів, щодо приготування цього ніжного м'яса.
Що таке конвекція та навіщо вона при випіканні – розповідає Ліза Глінська
10 груд
11:58
Ви, мабуть, не раз ставили собі питання, що таке конвекція та для чого вона в духовці? Як користуватись конвекцією, що можна готувати з цим таємничим режимом у вашій духовці, далі розповідає кондитер Єлизавета Глінська.