10 лист20:36 Дрібниця, яка вирішить усе: яку сіль використовувати для квашення капусти Квашена капуста – одна з головних закусок сезону холодів. Робити її легко, але дрібниць тут немає, важливо навіть використовувати правильну сіль.
10 лист15:40 Хіт, який підкорив світ: чому дубайський шоколад став таким популярним і як його приготувати
8 лист10:39 Що приготувати на Михайла: традиції святкового столу 8 листопада віряни відзначають велике свято – Михайлів день. Його ще називають Собором архистратига Михаїла та інших Небесних Сил безтілесних. У цей день наші предки проводили час із сім’єю та вшановували пам’ять померлих родичів.
6 лист23:33 Сезон вже почався: печемо легкий пиріг з мандаринами, від смаку якого запаморочиться в голові