27 груд 17:40 Вишуканий смак свята: як правильно запекти лосось – секрети французького шефа із зірками Мішлен Запечений лосось – проста і водночас святкова страва. Вона вийде на новий рівень, якщо ви скористаєтеся рецептом легендарної французької шеф-кухарки Домінік Кренн.
24 груд 21:05 Справжній смак українського Різдва: готуємо стародавню страву з капусти до святкового столу
24 груд 12:01 Не тільки з картоплею чи капустою: які вареники можна приготувати на Різдво – давній рецепт
24 груд 09:58 Найкращий традиційний рецепт до Різдва: готуємо голубці з тертою картоплею Голубці з картоплею – традиційна українська страва, яку часто готують на Святвечір. Вони нічим не гірші, ніж з м'ясом, а для когось навіть смачніші.