18 квіт19:17 Проста закваска для панетоне: автентичний рецепт на Великдень для найпухкішої випічки Традиційний великодній панетоне готується на заквасці. Виведення закваски – досить тривалий процес, однак з цим рецептом у вас все вдасться.
18 квіт13:07 Як піца, але краще: готуємо смачнющий пиріг з ковбасою та сиром, який люблять всі італійці
17 квіт20:09 Що не можна додавати у тісто: як спекти паску, щоб не кришилася Паска – делікатна випічка, вигляд та смак якої залежить від багатьох факторів. Є кілька правил, яких обов'язково слід дотримуватися, аби не зіпсувати собі свято.
17 квіт06:05 Повірте, це можливо: неймовірний рецепт домашньої корейки – на приготування піде лише 10 хвилин